Politica de Retur

Doresti sa schimbi sau sa returnezi produsele comandate? Nimic mai simplu! Ai la dispozitie 30 zile din momentul primirii coletului în care poți sa returnezi sau sa schimbi produsul/produsele. Important! Cupoanele de reducere nu se aplica comenzilor de schimb.

Formularul pentru retur: 

1. Conditii de retur

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare, spalare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie sa fie insotit de etichete, actele insotitoare si de sigiliul intact. Lenjeria intima, costumele de baie si pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igiena. Orice retur care nu respecta Termenii si conditiile heyfamilie.ro va fi refuzat.

Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata expeditiei la DESTINATAR.

Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

Toate produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care le-ati primit. Hey Familie nu accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs., direct sau indirect, precum au ambalajul deteriorat sau incomplet, prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

De asemenea, toate produsele Hey Familie trebuie sa fie returnate in ambalajul original in care le-ati primit, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate. Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele, trebuie sa returnati si cadourile.
Toate cheltuielile ocazionate de returnare sunt in sarcina cumparatorului.

2. Vreau sa schimb produsul/produsele:

Una dintre cele mai des intalnite situatii care fac obiectul unui schimb este nepotrivirea marimii comandate initial. In aceasta situatie tot ce trebuie sa faci e sa ne suni pentru a inregistra cererea, si sa returnezi produsul/produsele in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea coletului. Colegii nostri te vor ajuta cu toate informatiile necesare in vederea efectuarii cu succes a schimbului dorit.

Te rugam sa iti alegi, in prealabil, produsele cu care doresti sa faci schimbul (in functie de stocul real disponibil in acel moment, poti alege o alta marime – mai mare sau mai mica – pentru produsul comandat initial sau orice alt produs disponibil la noi pe site). Daca produsul sau produsele alese, costa mai mult decat suma platita initial, platesti doar diferenta de pret.

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 48 de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor comandate.

Schimbul de marime trebuie achitat de catre client si costa 30RON.

3. Vreau banii inapoi

Produsele pe care dorești să le returnezi nu trebuie să prezinte urme de purtare.

Pasul 1. Completeaza formularul de retur de mai jos. Vom primi solicitarea ta si iti vom raspunde in maximum 48h lucratoare. Toate campurile sunt obligatorii!

Pasul 2: Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

Iti punem la dispozitie doua modalitati de expediere a coletului :

  • Ne poti solicita sa trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului. Suma de 19.90 lei (taxa de curier) va fi scazuta din suma totala care trebuie returnata.
  • Poti alege o alta firma de curierat suportand costul transportului (achitand taxa de expediere colet)

Te rugam, sa NU returnezi coletele prin Posta Romana.

Va trebui sa expediezi coletul catre adresa: Strada Nazuintei, Nr. 10, Bl.1, Bragadiru, Ilfov

4. Costuri de returnare/schimb:

Nu vom suporta taxele de transport de 30 lei (tur/retur, national si Bucuresti), in cazul in care doresti sa schimbi produsul cu alt model/culoare, pe motiv ca te-ai razgandit in privinta modelului ales sau doresti returnarea produsului si restituirea banilor.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

* ambalajul deteriorat;

* ambalarea necorespunzătoare a produsului;

* urme de purtare/ produse deteriorate;

* trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

5. Dupa verificiarea produsului daca nu reprezinta nici-un defect vom realiza viramentul bancar in 7-14 zile lucratoare.