Politica De Confidențialitate

TINA DRIP MEDIA SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si heyfamilie.ro, in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului heyfamilie.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

heyfamilie.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului heyfamilie.ro, precum si prezenta Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, te rog sa vizitezi periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si conditiile pe care le-ai agreat sa le respecti.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea Utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

heyfamilie.ro va respecta informatțiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu datele personale ale clientilor săi.

heyfamilie.ro solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

heyfamilie.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca heyfamilie.ro poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta. Compania conditioneaza de confirmare telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cumparator nou, pentru conformitatea datelor;
 • ulterior plasarii Comenzii sau crearii unui Cont, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la Comanda sau un contract, precum si in legatura cu Lista de dorinte;
 • trimiterea de Comunicari comerciale, in format electronic (email) sau telefonic (apel telefonic, sms);
 • inlesnirii modului de efectuare a comenzilor viitoare
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului sau plasarea unei Comenzi, fiecare Client si-a exprimat consimtamantul expres si neechivoc ca heyfamilie.ro sa colecteze si sa administreze datele sale cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001, precum si sa transmita datele sale cu caracter personal catre partenerii contractuali ai heyfamilie.ro, in vederea prelucrarii respectivelor date. Partenerii heyfamilie.ro sunt persoane imputernicite conform Legii nr. 677/2001 si au incheiat cu heyfamilie.ro un angajament de confidentialitate. Clientul are dreptul de a obtine de la heyfamilie.ro, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, comunicata prin posta sau pe adresa de email heyfamilie.ro@gmail.com:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
 2. rectificarea, actualizarea, blocarea, anonimizarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, sau a datelor incomplete sau inexacte;
 3. notificarea catre partenerii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform punctului 2, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Compania nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Cumparatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

Alte prelucrari de date

heyfamilie.ro poate sa colecteze date ca adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare etc. furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site. Aceste date vor fi folosite pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.

Daca Utilizatorul / Clientul are intrebari sau intampina probleme in timpul utilizarii serviciilor noastre de prelucrare a datelor, aceasta are posibilitatea de a lua legatura cu heyfamilie.ro prin caile de contact indicate pe site (telefon, e-mail, chat etc.).

heyfamilie.ro va sterge toate datele care ii sunt comunicate prin e-mail, mesaje, telefon, Facebook etc., alaturi de numele si adresa, precum si de orice alte date cu caracter personal ale persoanei vizate, comunicate voluntar de aceasta, in termen de cel mult 50 de luni de la momentul transmiterii acestor date.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre heyfamilie.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, comunicata prin posta sau pe adresa de email heyfamilie.ro@gmail.com, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau un Contract in desfasurare.

Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare prin transmiterea catre heyfamilie.ro a unei cereri scrise, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email heyfamilie.ro@gmail.com, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

In conditiile in care, ulterior creari unui Cont, nu mai doriti ca heyfamilie.ro sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta sau pe adresa de email heyfamilie.ro@gmail.com. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele heyfamilie.ro iar datele dumneavostra personale vor fi anonimizate, fiind utilizate in continuare in scopuri statistice.

Protectia datelor

heyfamilie.ro va planifica si executa operatiunile de prelucrare a datelor astfel incat sa asigure protectia intimitatii persoanelor vizate.

heyfamilie.ro va asigura securitatea datelor (protectie cu parola, antivirus), va lua toate masurile tehnice si organizationale si va implementa regulile procedurale care sunt necesare pentru a respecta prevederile legilor privind protectia datelor si a confidentialitatii.

heyfamilie.ro va proteja datele aplicand masurile adecvate mai ales impotriva urmatoarelor:

 • acces neautorizat,
 • modificare,
 • transmitere,
 • publicare,
 • stergere sau distrugere,
 • distrugere sau stergere accidentala,
 • indisponibilitate cauzata de schimbarea tehnicii aplicate,

Pentru a impiedica accesul neautorizat la datele cu caracter personal, modificarea si publicarea neautorizata sau utilizarea neautorizata a acestora, heyfamilie.ro va asigura urmatoarele:

 • crearea si functionarea unui mediu informatic, tehnic adecvat,
 • selectarea controlata, supravegherea angajatilor sai, implicati in furnizarea serviciului,
 • elaborarea unor reguli procedurale pentru operare, gestionarea riscurilor si furnizarea serviciilor.

Sistemul informatic al heyfamilie.ro si al furnizorului de spatiu de stocare al acestuia asigura protectie, printre altele, impotriva urmatoarelor: frauda informatica, spionaj, virusi informatici, spam-uri si alte amenintari.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre institutiile Statului – Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului – in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.