Politica de livrare & Metode de Plată

heyfamilie.ro se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 48 de ore lucratoare de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 200 lei;
  • 19.90 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 200 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 48 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 72 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma heyfamilie.ro si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

heyfamilie.ro are dreptul de a nu oferi transport gratuit, clientilor care returneaza un procent de 70% din numarul de produse comandate.

Acesti clienti nu vor mai beneficia de oferta transport gratuit la comanda care are o valoare de peste 200 lei. Pentru acesti clienti Taxa de transport perceputa va fi de 15 lei pentru comanda, pentru fiecare retur si comanda la schimb.

heyfamilie.ro isi rezerva dreptul de a refuza comenzile a caror livrare s-ar face la o distanta mai mare de 50 km de cel mai apropiat centru al firmelor de curierat colaboratoare, respectiv Fan Courier, Urgent Cargus si Prioripost.